Hem


Om sidan »


Nyhetsbrevet


Kebnekaise »


Kungsleden »


Nordkalottleden


Padjelantaleden


Andra sidor »


Blogg


Bildgalleri


Butiker »


Företag »


Kläder & utrustning »


Kultur »


Mat »


Märken


Tävlingar »


Väder & miljö »


Världen »


Äventyrare »


Äventyr i Kiruna »


Äventyrssporter »


Webbkameror »


Övrigt »


Externa länkar 

 
 

 

MediaCreeper

 

Creeper


Om sidanDet finns många leder och naturupplevelser i fjällen. Kebnekaise och dess omgivning bjuder på många oförglömliga äventyr. Foto: Kebnekaise.net  

Kebnekaise.net - Din guide till fjällvärlden!


Kebnekaise.net är en guide och informationskälla. Det är en virtuell mötesplats för alpinister, vandrare, extremsportare, naturälskare och äventyrare. Ambitionen är att vara en källa för information men även en plats där man kan dela med sig av sina äventyr. 

Ditt bidrag är viktigt
För att sidan ska utvecklas vill vi gärna ha ditt bidrag. Du får gärna skriva en krönika från något av dina äventyr eller komma med olika synpunkter på saker som vi kan förbättra.  

Fotografier

Vi har upphovsrätt på alla fotografier som publiceras på www.kebnekaise.net om inget annat anges. Det är inte tillåtet att publicera eller länka till fotografier utan tillstånd.


Pågående arbeten
Vi sammanställer det vi för tillfället arbetar med. Läs mer under pågående arbete »

Reklam och sponsring

Vi tar inte ansvar för extern reklam som publiceras på sajten. Annonsörerna är själva ansvariga för sina tjänster och produkter. Vi tar dock endast in seriösa annonsörer som delar våra värderingar. Vi söker även sponsorer till olika äventyr och expeditioner. Läs mer om sponsring »

Försäljning
Kebnekaise.net följer konsumentköplagen vid eventuell försäljning av varor eller tjänster.  

Kontaktuppgifter
Vill du komma med ett förslag eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning går det bra att skicka ett brev.  Kontaktuppgifterna hittar du här » 

 

Vanliga frågor 
Vi har sammanställt några av de vanligaste förekommande frågorna och svar på dessa. Läs mer under frågor och svar »Med vänlig hälsning

Teamet bakom Kebnekaise.net